Ötöslottó nyerőszámok 2024. 18. hét – ezeket a számokat húzták május 4-én

Mutatjuk a számokat, amiket május 4-én húztak ki – íme az Ötöslottó nyerőszámok 2024. 18. héten.

Az Ötöslottó egy egyszerű, de izgalmas lottójáték, amelyben bárki részt vehet. A játék lényege, hogy 90 számból 5-öt kell kiválasztani. A sorsoláson minden héten szombatonként kerül sor, és a nyerőszámokat élő adásban közvetítik a Duna TV-n.

Az Ötöslottó játékban 90 számból kell 5-öt kiválasztani. A cél az, hogy minél többet eltalálj a hetente sorsolt 5 nyerőszám közül. Ez akkor jár pénznyereménnyel, ha legalább 2 találatod van egy mezőn, a főnyereményt az 5 találat jelenti.

Játszható saját számokkal és gépi formában, véletlen számokkal. Szelvényedet feladhatod 1 vagy 5 hétre is. Egyhetes játéktípus esetén csak a soron következő sorsolásra, öthetes játék esetén a következő 5 sorsolásra lesz érvényes a játékod.

Kombinációs játékban több számot is megadhatsz, mint amennyi egy alapjátékban megjátszható. Ebben az esetben fix és kombinációs számokat kell megjelölnöd. A kombinációk mindegyikében szerepelni fognak a választott fix számok, a fennmaradó helyeken pedig a kombinációs számok szerepelnek az összes lehetséges módon.

Az Ötöslottó szelvényeket a Szerencsejáték Zrt. értékesítőhelyein, a Szerencsejáték Zrt. honlapján vagy a Szerencsejáték Zrt. mobilapplikációjában lehet feladni. A szelvény ára 400 forint.

A játékban való részvételhez nem kell semmilyen különleges tudással vagy képességgel rendelkezned. Csak válaszd ki a számokat, amelyeket szeretnél, és várd meg a sorsolást.

Íme néhány tipp az Ötöslottó megnyeréséhez:

 • Játssz rendszeresen. Minél többet játszol, annál nagyobb az esélyed a nyerésre.
 • Használj lottószámokat generátorral. A lottószámok generátorai segítenek kiválasztani a számokat, amelyek nagyobb valószínűséggel nyernek.
 • Játssz több mezővel. Ha több mezővel játszol, akkor nagyobb az esélyed arra, hogy legalább egy találatod legyen.

A lottójátékok soha nem garantálnak nyereményt, de az Ötöslottó egy izgalmas módja annak, hogy teszteld a szerencsédet.

Ötöslottó nyerőszámok 2024. 18. hét

A 2024. május 4-i Ötöslottó sorsolás nyerőszámai

 • 9
 • 28
 • 76
 • 77
 • 83
 • Nyeremények
  TalálatDarabszámNyeremény (Ft)
  265 3523 025
  32 13424 080
  4222 218 845
  500

A következő Ötöslottó sorsolás 2024. május 11-én, szombaton 18:45-kor lesz.