Penny pontgyűjtés 2024 – Süss és főzz! Mint a nagy séfek.

Penny pontgyűjtés 2024 – A Penny 2024. február 1-je és április 3-a között hűségprogramot hirdet, melynek keretében minden, legalább 15 hűségpontot gyűjtő vásárló kedvezményesen vásárolhat Vivess konyhai eszközöket.

A hűségpontokat 2000 forint feletti vásárlás esetén lehet gyűjteni. A Penny Kártya birtokosai vásárlásonként 1 extra pontot kapnak, a Penny applikációban pedig 2 extra pontot jár minden 2000 forint feletti vásárlás esetén.

A pontokat 2024. április 10-ig lehet beváltani. A kedvezmény mértéke a választott konyhai eszköztől függ, de akár 60% is lehet.

A hűségprogram keretében Vivess konyhai eszközök vásárolhatük meg

A hűségprogram részletes szabályzatáról a Penny honlapján lehet tájékozódni.

Különböző hűségprogramok

A Penny Market hűségprogramja nem az egyetlen, amelyik Magyarországon elérhető. A SPAR és az Aldi is kínál hűségprogramot, amelyek keretében a vásárlók pontokat gyűjthetnek, amelyeket később kedvezményekre válthatnak be.

A hűségprogramok népszerűek a vásárlók körében, mivel lehetőséget adnak arra, hogy a vásárlásokon megtakarítsanak. A programok részletes szabályzatait érdemes elolvasni, mielőtt részt veszünk bennük, hogy biztosak legyünk benne, hogy megfelelnek az elvárásainknak.