Rádiókabaré 2024 – hallgasd vissza az adásokat!

A Rádiókabaré egy szórakoztató műsor, amely otthont ad a stand-up comedy műfajának. Neves sztárok és humoristák lépnek fel, és aktuális kérdésekkel, eseményekkel foglalkoznak. A műsort a Trisó Kft. készíti, Fábry Sándor vezetésével. Állandó humoristáik közé tartoznak többek között Aradi Tibor, Bach Szilvia, Fábry Sándor, Maksa Zoltán, Nádas György és Varga Ferenc József.

A stand-up nagyágyúi közül pedig olyan ismert nevek kerülnek ki, mint a Dumaszínház, a Dumakabaré és a Komédia Humor Társulat tagjai. Emellett neves színészek is hozzájárulnak a fergeteges hangulathoz, például Bozó Andrea, Elek Ferenc, Görög László, Kerekes József, Lengyel Tamás, Mikó István, Reviczky Gábor, és még sokan mások. A műsor változatos és színes gárdával készül, és nyilvánosan, nagy közönség előtt rögzítik a felvételeket. Ha érdekel, hallgathatod a korábbi adásokat is a műsor weboldalán

A BÚÉK2024 című szilveszteri műsorban is találkozhatsz a Rádiókabaré humoristáival 2. Ha még többet szeretnél hallani, a Kabaré Club Podcast oldalán is megtalálod őket 2.

Ezenkívül az archívumban is visszahallgathatod a korábbi szilveszteri Rádiókabaré adásokat. És ha vizuális élményre vágysz, a YouTube csatornájukon is találsz részleteket a műsorokból 4.

Szóval, ha jókat akarsz nevetni, a Rádiókabaré mindenképpen jó választás!

Hallgasd meg: Rádiókabaré 2024