Reál Kis Hősök Program 2024 – Február 1-ig lehet pályázni

A Reál Kis Hősök Program egy olyan program, amelyben a Reál áruházak támogatják az általános iskolás osztályok és óvodai csoportok kirándulásait és egyéb projektjeit. A program célja, hogy segítse a gyerekeket abban, hogy új élményeket szerezzenek, és megismerjék a világot.

A program kétféleképpen működik:

  • Termékpályázat: Az osztály vagy óvodai csoport a Reál áruházakban vásárolt termékek számától függően kaphat támogatást. Minden héten 76 osztály vagy óvodai csoport nyerhet 75.000 forintot.
  • Rajzpályázat: Az osztály vagy óvodai csoport egy Reál Légiót bemutató rajzot készít, amelyet a Reál Kis Hősök Program honlapján kell feltölteni. A közönségszavazás alapján 9 osztály vagy óvodai csoport nyerhet 250.000, 200.000 vagy 150.000 forintot.

A programra 2024. január 15-től 2024. február 11-ig lehet jelentkezni. A részletes pályázati feltételek a Reál Kis Hősök Program honlapján találhatók.

A Reál kezdettől fogva közel áll a vásárlóihoz, a mindennapjaik részeként ismerjük a problémáikat, tudjuk, mire van szükségük. Ezért fontos számunkra, hogy folyamatosan bővítsük azok körét, akiknek valamilyen módon segíteni tudunk.

2009-ben hívtunk életre egy támogató programot, amelynek keretében már több ezer általános iskolai osztály kirándulását támogattuk, felejthetetlen élményekkel gazdagítva a gyerekeket. 2021-ben megújult a program, és Reál Kis Hősök néven új pályázati formákkal és kibővített pályázói körrel folytatódott. Ettől kezdve már nemcsak általános iskolai osztályoknak, hanem óvodai csoportoknak is segítettünk megvalósítani az utazási és egyéb terveiket.

2024-ben két pályázatból választhatnak a résztvevő iskolák, óvodák:

Vásároljatok Reál márkatermékeket, és induljatok a TERMÉKPÁLYÁZATON!
Készítsetek rajzot a Reál Légióról, és vegyetek részt a RAJZPÁLYÁZATON! – közöle a Reál.

Íme néhány példa arra, hogy mire lehet felhasználni a Reál Kis Hősök Program támogatását:

  • Kirándulás egy múzeumba, állatkertbe vagy más kulturális intézménybe
  • Táborozás
  • Projektmunka, például környezetvédelmi vagy szociális projekt

A Reál Kis Hősök Program egy remek lehetőség arra, hogy az iskolák és óvodák támogatást kapjanak a gyerekek számára felejthetetlen élmények megteremtése érdekében.