Szegedi Egyetemi Napok 2024 – infok, programok

A Szegedi Egyetemi Napok (SZEN) egy évente megrendezett fesztivál Magyarország Szeged városában. A fesztivált a Szegedi Tudományegyetem szervezi, és a város egyik legnépszerűbb eseménye. A SZEN 2024. május 9. és 12. között kerül megrendezésre.

A fesztivál programjai között koncertek, színházi előadások, sportesemények, kiállítások, gyerekprogramok és még sok minden más szerepel. A SZEN a város kulturális életének ünnepe, és kiváló alkalom arra, hogy megismerje Szeged kulturális sokszínűségét.

Az idei SZEN fellépői között szerepel a Tankcsapda, a Halott Pénz, a Bye Bye Blackbird, a Margaret és a Kiscsillag Zenekar. A fesztiválon fellépnek még a Szegedi Szimfonikus Zenekar, a Szegedi Nemzeti Színház és a Szegedi Balett is.

A SZEN számos sporteseményt is kínál, többek között kosárlabda-, foci- és röplabdameccseket. A fesztiválon lesznek gyerekprogramok is, mint arcfestés, kézműves foglalkozások és játékok.

A SZEN a város egyik legnépszerűbb gasztronómiai eseménye is. A fesztiválon számos étel- és italstand nyílik, ahol megkóstolhatja a magyar konyha ízeit.

A Szegedi Egyetemi Napok egy nagyszerű esemény, amely mindenkinek kínál valamit. Ha idén tavasszal Szegeden jár, mindenképpen látogasson el a SZEN-re!

További információkat a fesztiválról a következő weboldalon talál: https://www.facebook.com/szegediegyeteminapok/