Szellemirtók – A borzongás birodalma: íme a szereplők névsora

Kit hívsz, ha nagy baj van? Kihez fordulnál segítségért, amikor szellemek piszkálnak, kísértetek kísérleteznek veled, vagy hazajáró lelkek dúlják fel a házad?
A válasz egyértelmű: a Szellemirtókhoz!
De ma már nem ugyanaz a négyes száll be a legendás autóba, amikor riasztás érkezik.
Viszont a híres New York-i tűzoltótorony nem változott: az új szellemirtók, a Spengler család tagjai itt találkoznak az eredeti csapattal, akik, mint kiderül, nem mentek nyugdíjba: szupertitkos kísérleti laboratóriumot hoztak létre, hogy még magasabb szinten űzhessék a szellemszakmát. Csakhogy rátalálnak egy ősi műtárgyra, amelyből elszabadul egy gonosz erő – és az öregeknek meg a fiataloknak össze kell fogniuk, hogy megmentsék a világot az új, és mindennél fagyosabb jégkorszaktól.

A legendás film összes legendás szereplője (Bill Murray, Dan Aykroyd) visszatér, hogy az új generációval (Paul Rudd, Finn Wolfhard) együtt keverjék a humort a sci-fivel, a hátborzongatást a laza dumákkal.

Főszereplők: Mckenna Grace, Carrie Coon, Paul Rudd, Bill Murray, Finn Wolfhard, Dan Aykroyd, Kumail Nanjiani. Operatőr: Eric Steelberg . Írta: Gil Kenan, Jason Reitman. Rendezte: Gil Kenan

Mozibemutató: 2024. április 11.
Színes amerikai szellemesség
Eredeti cím: Ghostbusters: Frozen Empire
Gyártó: BRON, Studios, Columbia Pictures, Sony Pictures Entertainment

Szereplők

Bill Murray Peter Venkman
Dan Aykroyd Ray Stantz
Finn Wolfhard Trevor Spengler
Mckenna Grace Phoebe Spengler
Carrie Coon Callie Spengler