Sztárbox 2024 – ezt lehet tudni az új évadról

Sztárbox 2024: Izgalmas pletykák és hivatalos infók

A Sztárbox 2023-as visszatérése óriási sikert aratott, így nem csoda, hogy már javában pörögnek a spekulációk a 2024-es évadról.

Versenyzők:

  • Hivatalos: Az RTL egyelőre nem hozta nyilvánosságra a 2024-es szereplőgárda névsorát.
  • Pletykák: Sok ismert személyiség célzott már rá, hogy szívesen részt venne a műsorban. Többek között Zámbó Krisztián, Stana Alexandra, Mikes Anna, és Molnár Áron is kifejezte érdeklődését.
  • Kihívás: Molnár Áron, a 2023-as bajnok, Majka kihívta egy meccsre, aki 2004-ben szintén győzött a Sztárboxban. Majka nyitottnak tűnik a kihívásra.

Formátum:

  • Hivatalos: Az RTL nem árult el részleteket a formátum esetleges változásairól.
  • Várható: Valószínűleg a 2023-as recepthez fognak ragaszkodni, azaz 3 súlycsoportban (férfi pehelysúly, férfi középsúly, női pehelysúly) fognak küzdeni a sztárok.

Mikor kezdődik a Sztárbox 2024?

Adásidőpont:

  • Hivatalos: Az RTL nem jelentette be a 2024-es évad premierjének dátumát.
  • Várható: A 2023-as évad ősszel futott, így valószínűleg 2024 őszén is erre számíthatunk.

További infók:

Bővebb: Sztárbox 2024

„Nagyon jó nevek vannak felkérve” – ezt lehet tudni a Sztárbox új évadáról

Idén is elképesztő motivációt látnak a hírességekben, és már az edzők is elkezdtek egymással megharcolni a különböző szereplőkért – a Sztárbox alkotói az új évadról árultak el részleteket a Reggeliben.

Verebély Marcell senior kreatív producer, Wisinger János producer és Kovács Kokó István olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó, a műsor szakmai supervisora volt pénteken a Reggeli vendége. A beszélgetés apropóját az adta, hogy nemrég a Televíziós Újságírók Díja gálán a Sztárbox kapta az Év Nagyszabású showműsora díjat.

Egyebek mellett kiderült: a műsor alkotói három szempontot vesznek figyelembe a sztárok válogatásakor. Egyrészt fontos, hogy ismertségi értéke legyen a szereplőnek, hogy a párok nagyjából hasonló szintre kerüljenek az edzések után, mert akkor lesz izgalmas a meccs, és nagyon fontos az elhatározás – sorolta az RTL producere, Wisinger János.

“Nem a lusta fajta celebeknek való ez a történet – hangsúlyozta.

Kovács Kokó István azt mondta, hogy egészen más volt a sztárok hozzáállása most, mint 20 éve, és néhány kivétellel mindenki komolyan dolgozott. “Az edzők is nagy örömmel jelentkeztek az ideire, mert azt látták, hogy nem egy celeb csipogását kell majd hallgatniuk hónapokon keresztül” – tette hozzá.

Bővebb: Sztárbox 2024

Ajánljuk Safe Laser bérlés