The Floor – Új hét, ismét 49 játékos

Újabb hét vette kezdetét a The Floor játékában. A 49 játékos hatalmas energiával és párbajkedvvel indult neki a hétnek, de a végére csak egy maradhat, aki elviszi a 8 millió forintot.

Mennyire ismered a KRESZ táblákat? https://rtl.hu/the-floor/2024/05/13/kresz-tablak-utjelzesek-parbaj-jatek

A The Floor játékosainak, Szilinek és Lacinak KRESZ táblákat és különféle útburkolati jelzéseket kellett felismerniük. Buszok, nyilak és vonalak – több dolog is megtévesztette a párbajozókat, Szujó Zoltán a végén oda is pirított nevetve a kamionsofőrként dolgozó versenyzőnek, amiért nem jött rá, hogy egy záróvonal van a képernyőn.

Hogy néz ki Beyoncé, Katy Perry vagy Dua Lipa? A The Floor játékosa mindegyiket passzolta https://rtl.hu/the-floor/2024/05/13/enekesno-beyonce-dua-lipa-jatek

Szilvia bízott benne, hogy legyőzheti Gergőt a „popdívák” témakörében, arra azonban ő sem számított, hogy a zeneipar legismertebb alakjai kihívást jelentenek majd neki. Beyoncé mellett több énekesnő képe láttán is passzolnia kellett.

Szujó Zoltán kedvenc témakörétől minden játékos megijedt https://rtl.hu/the-floor/2024/05/13/szujo-zoltan-kedvenc-tema-autoversenyzok

Szujó Zoltán reménykedve figyelte a The Floor csatamezejét, ugyanis felvillant egy olyan témakör is, ami a szívéhez nagyon közel áll. Egy gond volt csupán, egyik versenyző sem merte megmérettetni magát ebben a kategóriában. Vajon mit szólt ehhez a műsorvezető?