Tippmix Radar app – infok, letöltés androidra, ios-re

Lépj szintet a Tippmix Radarral!

A sportfogadás sosem volt még ilyen egyszerű és kényelmes! A Tippmix Radar a teljes Tippmix és V-sport fogadási kínálatot hozza el a zsebedbe, hogy könnyedén összeállíthasd szelvényeidet bárhol, bármikor!

Az alkalmazás lehetővé teszi a játékba küldött szelvényeid, illetve a megfogadott, vagy a téged érdeklő sportesemények alakulásának nyomon követését. Rendszeresen aktualizálja szelvényeid és a megfogadott események státuszát, illetve igényeidtől függően push üzenetek küld számodra ezekről.

Mire jó a Tippmix Radar?

A Tippmix Radar a Szerencsejáték Zrt. hivatalos Tippmix szelvényösszeállító és -követő mobilalkalmazása. A főbb funkciók, amiket kínálunk vele számodra:
– a teljes Tippmix fogadási kínálat megjelenítése (hagyományos sportfogadás, e-sport és V-sport fogadás);
– Tippmix és V-sport segédszelvények összeállítása az alkalmazásba beépített önkiszolgáló funkció használatával; szelvényazonosítók létrehozása;
– Tippmix és V-sport fogadószelvények beolvasása a szelvények vonalkódjainak beszkennelésével vagy azok azonosító számainak manuális begépelésével;
– a beolvasott szelvények státuszának (nyertes vagy nem nyertes) és a megtett fogadások nyomon követésének támogatása;
– személyre szabható push üzenet értesítőkre feliratkozás sportáganként, mérkőzésenként, szelvényenként, illetve marketing push üzenet értesítési lehetőség;
– üzletkereső funkció térképes megjelenítéssel.
Fontos, hogy Tippmix vagy V-sport fogadást az alkalmazáson keresztül nem tudsz játékba küldeni, az csak a szelvényeid digitális összeállítását, kezelését támogatja.

Mivel tud többet a Tippmix Radar, mint a www.tippmix.hu?

A Tippmix Radart teljeskörűen mobiltelefonra optimalizáltuk, így az egyszerűbben és gyorsabban használható telefonról.
Sőt, a már játékba küldött Tippmix és V-sport szelvényeidet az alkalmazásban nyomon is tudod követni a szelvények készülékedbe történő beolvasása után. Push üzenet értesítőkre szintén csak az alkalmazásban tudsz feliratkozni, hogy azonnal értesülhess a megfogadott, vagy téged érdeklő mérkőzések alakulásáról, a szelvényeid kiértékeléséről, vagy éppen akcióinkról, nyereményjátékainkról.

Töltsd le most, és lépj szintet a fogadásban!

Tippmix Radar app android
Tippmix Radar app ios

9 érv, hogy még ma letöltsd a Tippmix Radar alkalmazást!

  1. Teljes fogadási kínálat: A teljes Tippmix és V-sport kínálatot elérheted, így könnyedén megtalálhatod a számodra érdekes eseményeket.
  2. Digitális szelvényösszeállítás: Mobiltelefonra optimalizáltan állíthatod össze fogadásaidat – könnyebben és gyorsabban, mint valaha!
  3. Integrált Lottózókereső: A beépített térképes üzletkeresővel pillanatok alatt megtalálhatod a hozzád legközelebb eső fogadási pontokat.
  4. Egyszerű szelvénybeolvasás: Minden eddiginél egyszerűbben követheted nyomon fogadásaidat a beépített szelvénybeolvasóval.
  5. Személyre szabott értesítések: Igényeidnek megfelelően iratkozhatsz fel push üzenetekre, hogy gyorsan értesülhess mindenről, ami érdekel.
  6. Praktikus eseménykereső: A szűrőkkel könnyedén átláthatod a teljes kínálatot és megtalálhatod a számodra érdekes eseményeket!
  7. Kedvencekhez adás: Elmentheted kedvenc csapataidat, sportolóidat, eseményeidet, sportágaidat és bajnokságaidat.
  8. Beépített statisztika: Részletes statisztikákat érhetsz el a meccsek kapcsán, így tájékozódhatsz fogadásaid megtétele előtt.
  9. Promóciók elérése: Elsők között értesülhetsz legújabb akcióinkról, nyereményjátékainkról, az alkalmazásban elérve azok részleteit!