Utazás kiállítás 2024 – jön a 46. esemény, aminek neve: Utazás+ Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt

Utazás kiállítás 2024 – Magyarország vezető turisztikai eseménye, a 46. Utazás kiállítás 2024. február 22-25. között várja látogatóit a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Az idei rendezvény újításként interaktív programokkal egészül ki, hogy még inkább megfeleljen a látogatók igényeinek és élményszerzési vágyának. Ennek jegyében a kiállítás neve is megújul, az Utazás+ Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt néven válik ismertté, ami a rendezvény változatos kínálatára utal.

Az Utazás+ kiállítás programjában mindenki megtalálja a számára releváns információkat és élményeket. A hazai és külföldi desztinációk mellett a Budapest Boat Show és a Karaván Szalon is bemutatkozik, továbbá számos közlekedési eszköz és utazási mód is helyet kap a rendezvényen. A jövő évi kiemelt téma az aktív és kalandturizmus lesz, így az érdeklődők számos lehetőséget találnak majd az ilyen jellegű utazások terén.

A kiállítás első másfél napja a szakmai közönség részére szól, lehetőséget adva a szakembereknek üzleti kapcsolataik ápolására, új kapcsolatok kiépítésére, valamint részvételre a szakmai konferenciákon és B2B találkozókon. A rendezvény második felében pedig a nagyközönségé lesz a főszerep, akik megismerhetik más országok kultúráját, szokásait, és felfedezhetik a belföldi régiók és városok látványosságait. Emellett értékes utazásokat is nyerhetnek részvételükkel.