Vádat emeltek egy férfi ellen, aki kilenc éven át kényszerített prostitúcióra nőket

Kilenc éven át kényszerített testi fenyítést és erőszakot is alkalmazva prostitucióra nőket az a férfi, aki ellen a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség vádat emelt.közölte az ügyészség helyettes szóvivője kedden az MTI-vel

A közleményből kiderült, hogy a vádlott négy növel szemben követett el bűncselekményt, taktikája pedig a pszichológiai hadviselés egy fajtája volt. Előszőr érzelmileg hálózta be az áltozatait, udvarolt, kedveskedett nekik, majd majd később “közös jövő” és jó pénzkereseti lehetőség ígéretével vette rá őket a prostitúcióra.

A férfi a jobb kereseti lehetőségek érdekében azt is megszervezte, hogy a nők Angliába utazzanak és ott végezzekenk prostitúciós tevékenységet. A kényszerhelyzetbe került áldozatoktól bevételük egy részét elvette és ellehetetlenítette őket a “munkavégzés” elleni tiltakozás alól erőszakot alkalmazva. Egyik áldozatát éveken át bezárva tartotta egy szobában.

A letartóztatásban lévő férfi kilenc éven át több mint hétmillió forintot zsákmányolt így a nőktől. A bevételből két autót vásárolt és elkezdte felújítani bajai házát – írja az MTI

A férfit a főügyészség minősített emberkereskedelemmel és kényszermunkával vádolja, bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék dönt.


Ajánló, ezt olvasta már?


Kövessen minket Facebookon is!


Indexkép: A kiemelt kép csak illusztráció – Fotó: Pixabay
Forrás: MTI