ValóVilág12 – VV Bogi elhagyta a Villát, VV Ádi beköltözött

A szimpátiaszavazás eredményeképp VV Bogi számára véget ért a ValóVilág12, míg VV Ádi a beszavazóshow után a legtöbb szavazatot bezsebelve költözhetett be.

Ismét a nézők kezében volt a döntés, akik voksukkal nyilváníthattak véleményt arról, hogy melyik villalakó a legszimpatikusabb számukra. Ezzel párhuzamosan pedig arról is dönthettek, hogy VV Jázmin vagy VV Ádi költözzön be a Villába.

Az előbbi szavazás eredményeképpen VV Bogi volt az, aki a legkevesebb szavazatot kapta, ezért nem sokkal az eredmény ismertetése után el kellett hagynia a Villát. Így számára véget ért a ValóVilág12 játéka.

Az élet azonban nem állt meg a luxusbörtönben, hiszen a Villalakók legnagyobb meglepetésére egy újabb lakóval lett gazdagabb a Villa. A nézők ugyanis úgy döntöttek VV Ádinak adják meg a lehetőséget, hogy kipróbálja magát a játékban, ami valóság! Beköltözésével még inkább felpezsdült a villaélet, amely számtalan váratlan fordulatot tartogat ezen a héten is mind a nézők, mind a játékosok számára.

Az RTL+ platformon elérhető 24 órás streamnek köszönhetően a felhasználóknak egy pillanatra sem kell szem elől tévesztenie a villalakókat. A nap legfontosabb történéseit pedig nyomon követhetik az Összefoglalóban 20:00-tól az RTL+ streaming platformon, míg 22:00-tól a Coolon.

ADÁSRÉSZLETEK
VV Bogi távozik először a villából
Puskás-Dallos Peti egy csendes villával találkozott az élő bejelentkezés alatt. Mindenki feszülten várta, hogy kiderüljön, VV Bogi vagy VV Dudu számára ér véget a játék. A szavazatok alapján VV Boginak kellett búcsúznia a ValóVilág luxusbörtönétől.
Link: https://www.rtlplusz.hu/valovilag-p_7684/vv-bogi-tavozik-eloszor-a-villabol-c_13071549

VV Valen könnyekben tört ki, miután rájött, kitől kapta a rejtélyes csomagot
A villalakók zavaros pillantásokkal fogadták a bőröndöt, ami VV Valen neve szerepelt. Miután kinyitották, kiderült, hogy Valen anyukája küldött fiának egy csomagot, amitől nemcsak ő, hanem a többi villalakó könnyei is potyogni kezdtek.
Cikk link: https://rtl.hu/valovilag/2024/05/12/vv-valen-konnyek-rejtelyes-csomag
Link: https://www.rtlplusz.hu/valovilag-p_7684/vv-valen-rejtelyes-csomagot-kapott-c_13071550

VV Giada megafonnal lépett fel
Sokszor megszegte a szabályokat VV Giada, ezért büntetésként a medence széléről kellett egy megafon segítségével becsatlakoznia a beszélgetésekbe. A lány viszont ebből is élményt csinált, villatársait szórakoztatta fellépésével.
Link: https://www.rtlplusz.hu/valovilag-p_7684/vv-giada-megafonnal-lepett-fel-c_13071551

VV Ádi az új beköltöző
VV Jázmin és VV Ádi a stúdióban várták, hogy kiderüljön, melyikük költözhet be a ValóVilág luxusbörtönébe. Puskás-Dallos Peti végül elárulta, hogy Ádi nyerte meg a szavazást, így ő lépheti át a villa kapuját és küzdhet meg a főnyereményért.
Link: https://www.rtlplusz.hu/valovilag-p_7684/vv-adi-az-uj-bekoltozo-c_13071554

Összefoglaló cikk
Link: https://rtl.hu/valovilag/2024/05/12/buntetes-kieses-bekoltozes-orult-nap-valovilag-villa-vv-giada-vv-bogi-vv-adi