Vármegye bérlet ára 2024 – mutatjuk a hasznos infokat!

Az új bérletek a korábbiaknál is egyszerűbb megoldást kínálnak, hiszen a napi ingázáshoz és a hétvégi kirándulásokhoz mostantól elegendő egyetlen közös (busz+vonat) bérletet váltani. Az új vármegyebérlettel a vármegye határain belül, az országbérlettel pedig az egész országban utazhatunk a helyközi buszokon és a vonatokon egyaránt.

Az egy-egy vármegye területére érvényes teljesárú bérlet csupán 9450 forintba, a diák bérlet pedig mindössze 945 forintba kerül havonta, de akkor is csak 18900, illetve 1890 forintot kell fizetned, ha a Magyarország egész területére érvényes országbérletet választod.

Az új vármegye- és országbérlet olcsó, egyszerű és korlátlan.

Kinek éri meg vármegyebérletet vásárolnia?

Mindenkinek, akinek a bérlettel vagy a jeggyel való havi utazása eddig többe került, mint 9450 Ft (a tanulók és fogyatékkal élők esetében 945 Ft) és a vármegye területén belüli utazásaihoz többnyire nem feláras vonatot vagy kocsit vesz igénybe.

Ezeket a bérleteket legegyszerűbben online, a MÁV applikáción, illetve böngésződ segítségével az új ELVIRA oldalon vásárolhatod meg (a bérletet bemutatni csak a MÁV applikációban lehet). Hagyományos értékesítő pontjainkat ide kattintva találod.