Vicces névnapi köszöntő férfiaknak

Névnapi rím

Névnapi köszöntés, ne legyen most csendes, Ünnepeljünk hangosan, mert ez így helyes! Borral, sörrel, viccekkel, itt most a buli, Névnapodon kívánok sok örömet, Pali!

Sör és kolbász

Névnapodon legyen sör és kolbász, Vidám hangulat, egy csomó poén és ráz! Egészségedre emeljük most a poharunk, Nevetésben, jókedvben sose legyen hiányod!

Boldogság, nevetés

Boldogságot, nevetést kívánok ma Neked, Nevess sokat, mert az élet így remek! Névnapodon mulassunk, nevessünk sokat, Hisz a jókedv ma mindent megad!

Fergeteges ünneplés

Névnapodon kívánom, hogy mindig legyél boldog, Nevess sokat, mulass, és mindig legyél mókás! Fergeteges ünneplést, sok vidámságot, Névnapodon legyen minden napod álmod!

Szuperhős köszöntő

Ma van a Te napod, drága barátom, Te vagy a nap hőse, egy igazi szuperhős! Kívánok Neked sok kalandot és mókát, Legyen neved napja egy igazi nagy durranás!

Humoros üzenet

Névnapodon ne légy szomorú, Vidám legyél, és nevess sokat, ne lustulj! Töltsd meg a napot jókedvvel és tréfával, Legyen a neved napja tele poénokkal és mókával!

Sörös jókívánság

Névnapodon kívánok Neked annyi sört, Hogy még a poharad is tele legyen örömmel! Egészségedre, és legyen vidám a napod, Minden jót kívánok, és egy nagy sört fogadok!

Remélem, ezek a vicces köszöntők feldobják a névnapját annak, akit szeretnél megünnepelni!