Vidám műsorokkal búcsúztatják az óévet a Duna Televízióban

Az év utolsó napján is változatos műsorkínálat várja a közönséget a közszolgálati csatornákon. Könnyű- és klasszikus zenei műsorok, kabarék és filmklasszikusok gondoskodnak a szilveszteri kikapcsolódásról.

Nosztalgikus filmélmény várja reklám és megszakítás nélkül december 31-én a Duna nézőit. A vígjáték műfajának amerikai klasszikusa, a Van, aki forrón szereti 14:05-től látható a csatornán, majd a második magyar hangosfilm, az 1931-es Hyppolit, a lakáj szerez vidám pillanatokat. A pesti, klasszikus kabarét idéző szilveszteri jelentekkel több alkalommal jelentkezik a nap folyamán a Bagi-Nacsa Orfeuma.

Az Önök kérték szilveszteri különkiadása 18:45-től látható. Az örökzöld dallamok, a nóta és az operett kedvelőit 19:50-kor a Dankó Rádió gálaműsora várja. Buli- és mulatós slágerekkel búcsúzik az elmúlt esztendőtől a 21:30-kor kezdődő Csináljuk a fesztivált! szilveszteri adása. Éjfélkor Novák Katalin köztársasági elnök asszony újévi köszöntője látható.

Az M5 kulturális csatorna szintén zenés programokkal búcsúztatja az óévet. 14:10-kor Mága Zoltán 2023-as újévi koncertje tekinthető meg. Az esti műsorsávban, 19:30-kor Óévbúcsúztató szilveszteri gála várja a nézőket, Hommonay Zsolt rendezésében a Budapesti Operettszínház művészeinek előadásában.

Az M3 csatorna egész nap az elmúlt évtizedek szilveszteri műsoraiból válogat. 14:05-től A magyar kabaré levelező tagja – Rejtő Jenő estje látható. Az 1986-os szórakoztató műsorban a legkiválóbb nevettetők, mások mellett Schütz Ila, Mikó István és Tahi Tóth László elevenítik meg Rejtő hőseit.

Szilveszteri műsorkínálattal készül hallgatóinak a Kossuth Rádió is. A délelőtt Kabarématinéval kezdődik, majd 15:30-tól a Kívánságkosár című műsor 2023-as toplistája, és nap folyamán többször jelentkező Kabaré klasszikusok várja a hallgatókat.

Dankó Rádió egész napját az ünneplésnek szenteli, vidám zenei kínálattal és tematikus műsorokkal készül szilveszterre. 18 órától a csatorna legnagyobb eseményét jelentő Dankó Gála felvételét lehet meghallgatni.

Petőfi Rádió december 31-én 18 órától a legjobb magyar bulizenékkel búcsúztatja az elmúlt évet, a szilveszteri válogatás éjjel 2 óráig tart.

 Búcsúzzon a közmédiával 2023-tól!

A részletes műsorkínálat elérhető a Médiaklikken, a Műsorújság menüpontban.