Vidor fesztivál 2024 Nyíregyháza – fellépők, infok itt

A VIDOR Fesztivál 2024-re vonatkozó legfrissebb információk szerint a fesztivál augusztus 23. és augusztus 31. között kerül megrendezésre Nyíregyházán.

A programok között koncertek, színházi előadások és különböző kulturális programok szerepelnek, melyek a vidámság és derű jegyében zajlanak.

A színházi versenyprogramban számos ismert színművész vesz részt, míg a Rózsakert Szabadtéri Színpad négy parádés szereposztású produkcióval várja a közönséget2.

További részletekért és a teljes programért érdemes felkeresni a VIDOR Fesztivál hivatalos weboldalát

Bővebb: Vidor fesztivál 2024 Nyíregyháza

Megkezdődött a jegyek értékesítése.

“A VIP bérlettel rendelkező látogatóink mindenkinél előbb, már 2024. július 10-én (szerdán) megvásárolhatják jegyeiket az idei VIDOR Fesztivál színházi versenyprogramjának előadásaira a Móricz Zsigmond Színház Jegyirodájában, a Szindbád épületében a Színház utca 2. szám alatt. Névre szóló bérletük felmutatásával mennyiségi korlátozás nélkül bármennyi belépőjegyet válthatnak – a szabad helyek függvényében. VIP bérletet az elővásárlási jogosultság napjain is lehet váltani!

Érvényes színházbérlettel rendelkező nézőink 2024. július 11. (csütörtök) reggel 7 órától 1 napos elővásárlási jogosultsággal rendelkeznek a fesztivál versenyprogramjának színházjegyeire Jegyirodánkban, névre szóló bérletük felmutatásával. Idén újdonság, hogy mennyiségi korlátozás nélkül válthatnak jegyeket – a szabad helyek függvényében. Akinek még nincs színházbérlete, az se keseredjen el: az elővásárlási jogosultság időszakában is van lehetőség a bérletek megvásárlására!

2024. július 12-én pénteken reggel 7 órától bárki számára elérhetőek majd a VIDOR jegyek személyesen a Jegyirodában, és még aznap 14 órától online is megvásárolhatóak lesznek.”