VV12 beköltözők- íme a ValóVilág 2024 szereplőinek névsora

A ValóVilág 12. évadjának teljes szereplői listáját még nem hozták nyilvánosságra a műsor kezdete (2024. május 5.) előtt. Azonban az RTL Klub bemutatta a műsor első nyolc beköltözőjét.

VV Gina(32 éves) tetoválóművészként dolgozik.
VV Dorka (21 éves) szoláriumban dolgozik.
VV Kikidi valószínűleg valamilyen módon meg fogja osztani a nézőkkel a belső világát.

VV Kikidi képes volt belül elmélyülni abban, hogy hogy néz ki kívül.

VV Dorka szingliként költözik be a villába, mert hadilábon áll a pasikkal. VV Gina pedig több szempontból is feltűnő jelenség. Ők lesznek a Való Világ 12 játékosai. A vasárnap esti beköltöző showban nyolcan változtatják majd a vezetéknevüket VV-re, úgy, mint VV Dorka, VV Kikidi vagy éppen VV Gina. Ők az elsők között léphetik majd át a villa küszöbét, de előbb ismerkedjünk meg velük közelebbről.

VV Geri egy igazi focista, de nem a sztereotip fajtából: stoplis cipője érzékeny lelket takar, és annyira rajong az irodalomért, hogy majdnem egy egész versszakot fel tud idézni József Attilától, majdnem pontosan. „Nyilván nem szeretnék proli lenni” – mondta a futballista a Fókusz stábjának, mikor arról kérdezték, milyen lesz a műsorban, melybe úgy érzi, tökéletesen illeni fog. Mint mondta:

Nagyon testhez álló nekem ez a műsor, belevaló vagyok, nagy szám van, szeretek a kamerának szerepelni, mindenem adott hozzá szerintem, hogy egy jó műsort tudjak csinálni a tévében és sokan tudják nézni ezt a műsort.

VV Bogi porszívójával lelépett az exe
A 18 éves VV Bogi pillásként dolgozik, személyisége pedig ellentmondásos: bevallása szerint egy határozott, erős ember, aki makacs, döntésképtelen, és gyenge. Bogi évek óta vágyik a villába, és amint nagykorú lett, jelentkezett is. Ha győztesként távozna a villából, nyereményéből egy márkás porszívót venne – Bogi takarításmániás, de előző készülékével sajnos egy exe lelépett.

VV Renit nem érdeklik a negatív megjegyzések
Nem feltétlenül az a jó, amit a társadalom elvár vagy ez a társadalmi szabályrendszer, vagy erkölcsi szabályrendszer.

Ez VV Reni ars poeticája. A 25 éves személyi edzőt nem érdeklik az elvárások, és lerázza magáról a negatív megjegyzéseket, nem szereti azokat, akik bunkóznak, flegmáznak vele, és lehúzzák a középszerű életbe. Arra is ugrik, ha másokat bántanak: akárcsak a tegnap bemutatott VV Dorka, Reni is védelmező típus.

Íme a bemutatkozó videójuk

Giada 22 éves, olasz származású, foglalkozása édesanya, és inkább a fiúkkal jön ki a hétköznapokban. Ez azért is lesz érdekes, mert az első nyolc lakó között összesen három fiú található. Korábban nem bírta az embereket, az érintést, a köszönést, de elmondása szerint sikerült ezen változtatnia.

A 21 éves Valen felszolgálóként dolgozik, reggelenként imádkozik, és szívből szeretne játszani, a nyereményét pedig a nagymamájának adná, aki felnevelte őt.

Íme VV Giada, és VV  Valen bemutatkozása

Május 6-án egy vadonatúj villalakóval, VV Dzsigerivel gyarapodott a luxusbörtön. A 21 éves srác sokáig próbálkozott, de nem találta a helyét a dolgozó emberek világában, ezért úgy döntött, hogy az életét a bulizásnak szenteli. VV Dzsigeri már csütörtökön fejest ugrik a hétvégébe, és nincs olyan bulis estéje, amikor magányosan menne haza

Kedden újabb villalakó csatlakozott a ValóVilág12 csapatához, a 21 éves VV Noémi nem leégetni jött magát, hanem játszani, a tét ugyanis 36 millió forint –

Megérkezett VV Vera és VV Dudu

VV Dudunak az egyik legfontosabb dolog az életében, hogy mindig jól álljon a haja.

“Általában egy 2 órát eltöltök vele, ha megyek bulizni. Ha nem jó, újra megmosom. És általában ezért szoktam késni, ha kések valahonnan, mert a hajam az első, aminek jól kell állnia” – árulta el.

VV Vera egy életvidám, mindig mosolygós lány. De azonnal legörbül a szája, ha valaki teszetosza és körülményes, és attól is feszült lesz, ha nem figyelnek rá. Ennek ellenére azt mondja, semmilyen bosszantó körülmény nem térítheti le a nyeremény felé vezető útról.

Május 15-én  egy vadonatúj villalakó, Csaszi is beköltözött a luxusbörtönbe.
“Csaszi, mint császár, mindenhol én voltam a király, azért jött ez a név

– mutatkozott be a 23 éves srác, aki korábban focista volt, jelenleg pedig egy autókereskedésben dolgozik értékesítőként. Egy pillanatig sem bonyolítja túl, ha csajozásról van szó, és elmondása szerint mindig akad olyan lány, aki őt akarja.

Bemutatkozó kisfilm VV Csaszi.