VV12 szereplők – íme a ValóVilág 2024 játékosai

A ValóVilág 12. évadjának teljes szereplői listáját még nem hozták nyilvánosságra a műsor kezdete (2024. május 5.) előtt. Azonban az RTL Klub bemutatta a műsor első három beköltözőjét.

VV Gina(32 éves) tetoválóművészként dolgozik.
VV Dorka (21 éves) szoláriumban dolgozik.
VV Kikidi valószínűleg valamilyen módon meg fogja osztani a nézőkkel a belső világát.

VV Kikidi képes volt belül elmélyülni abban, hogy hogy néz ki kívül.

VV Dorka szingliként költözik be a villába, mert hadilábon áll a pasikkal. VV Gina pedig több szempontból is feltűnő jelenség. Ők lesznek a Való Világ 12 játékosai. A vasárnap esti beköltöző showban nyolcan változtatják majd a vezetéknevüket VV-re, úgy, mint VV Dorka, VV Kikidi vagy éppen VV Gina. Ők az elsők között léphetik majd át a villa küszöbét, de előbb ismerkedjünk meg velük közelebbről.

VV Geri egy igazi focista, de nem a sztereotip fajtából: stoplis cipője érzékeny lelket takar, és annyira rajong az irodalomért, hogy majdnem egy egész versszakot fel tud idézni József Attilától, majdnem pontosan. „Nyilván nem szeretnék proli lenni” – mondta a futballista a Fókusz stábjának, mikor arról kérdezték, milyen lesz a műsorban, melybe úgy érzi, tökéletesen illeni fog. Mint mondta:

Nagyon testhez álló nekem ez a műsor, belevaló vagyok, nagy szám van, szeretek a kamerának szerepelni, mindenem adott hozzá szerintem, hogy egy jó műsort tudjak csinálni a tévében és sokan tudják nézni ezt a műsort.

VV Bogi porszívójával lelépett az exe
A 18 éves VV Bogi pillásként dolgozik, személyisége pedig ellentmondásos: bevallása szerint egy határozott, erős ember, aki makacs, döntésképtelen, és gyenge. Bogi évek óta vágyik a villába, és amint nagykorú lett, jelentkezett is. Ha győztesként távozna a villából, nyereményéből egy márkás porszívót venne – Bogi takarításmániás, de előző készülékével sajnos egy exe lelépett.

VV Renit nem érdeklik a negatív megjegyzések
Nem feltétlenül az a jó, amit a társadalom elvár vagy ez a társadalmi szabályrendszer, vagy erkölcsi szabályrendszer.

Ez VV Reni ars poeticája. A 25 éves személyi edzőt nem érdeklik az elvárások, és lerázza magáról a negatív megjegyzéseket, nem szereti azokat, akik bunkóznak, flegmáznak vele, és lehúzzák a középszerű életbe. Arra is ugrik, ha másokat bántanak: akárcsak a tegnap bemutatott VV Dorka, Reni is védelmező típus.

Íme a bemutatkozó videójuk

Giada 22 éves, olasz származású, foglalkozása édesanya, és inkább a fiúkkal jön ki a hétköznapokban. Ez azért is lesz érdekes, mert az első nyolc lakó között összesen három fiú található. Korábban nem bírta az embereket, az érintést, a köszönést, de elmondása szerint sikerült ezen változtatnia.

A 21 éves Valen felszolgálóként dolgozik, reggelenként imádkozik, és szívből szeretne játszani, a nyereményét pedig a nagymamájának adná, aki felnevelte őt.

VV Ruben nézőből lett játékos

Íme VV Giada, és VV  Valen bemutatkozása