X-faktor 2024 zsűri, mentorok – Velük kezdődik az új időszámítás!

Tóth Andi, Gáspár Laci, Majka és Valkusz Milán ülnek 2024-ben a mentorszékbe.

Az RTL legsikeresebb tehetségkutató műsora az X-Faktor (Gyártó: UFA Magyarország) 2024-es évada a megújulásról szól. Ennek első lépcsőfoka, hogy Gáspár Laci új társakat kap: Tóth Andi, Majka és Valkusz Milán személyében. A mentorok hatalmas lelkesedéssel várják, a közös munkát és azt is, hogy a feltörekvő zenei tehetségek útját egyengethessék 2024-ben.

Tóth Andi 10 éve, 2014-ben az X-Faktor győztese lett. „Néztek” című dala 38 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on. A social oldalakon több mint 591 ezer követője van. Az elmúlt években közönségkedvenc dalokat alkotott, tévéműsorokban dolgozott és több filmes és színházi szerepet is maga mögött tudhat.

Gáspár Laci Fonogram-díjas előadó, aki hetedik alkalommal ül be a mentorszékbe, ezzel rekordernek számít a magyarországi X-Faktor történetében. 2017-ben pedig ő lett a győztes mentor és szintén 2017-ben a Televíziós Újságírók Díjátadó gáláján ő lett a legjobb zsűritag.

Majka több, mint 20 éve a magyar zenei élet meghatározó előadója. Olyan slágerdalok fűződnek a nevéhez, mint a „Belehalok” a „Füttyös” és a „Mindenki táncol /90’/”, videóinak elérése a YouTube-on megközelíti az 1 milliárd megtekintést. 2022-ben és 2023-ban is első lett a Forbes magazin által készített listán, amely a legértékesebb negyven magyar celebet vonultatja fel. Több, mint 1,3 millió követője van a social oldalakon, 2024 márciusában teltházas koncertet adott az MVM Dome-ban.

Valkusz Milán a ValMar formáció tagja, aki nem csak dalszerző és előadó, de producerként is tevékenykedik. A ValMar eddigi legnagyobb slágere, az „Úristen”, mely kevesebb, mint egy hónap alatt átlépte a hatmilliós megtekintést. A ValMar duóval több alkalommal kaptak Fonogram-díjat, 2023-ban az Év Felfedezettje kategóriában sikerült győzniük. 2024 januárjában, teltházas koncertet adtak a Papp László Sportarénában.

A 2024-es X-Faktorba a mentorok még várják a jelentkezőket, mert a győztes amellett, hogy beindíthatja zenei karrierjét, 36 millió forintot is hazavihet.

Az X-Faktor 2024-es új időszámítása rengeteg meglepetést tartogat majd a tévénézők, a versenyzők és a mentorok számára, így érdemes lesz figyelemmel kísérni az X-Faktor univerzumról szóló híreket.

Gáspár Laci és Majka mellett Valkusz Milán, a ValMar zenekar egyik tagja lesz az X-Faktor harmadik férfi mentora.

Valkusz Milán mentor lesz az X-Faktorban

Valkusz Milán szerint sokakat meglephet, hogy az X-Faktor készítői egy olyan énekes-dalszerzőt választottak mentornak, aki a zenekarával alig pár éve lett igazán sikeres, ám szerinte ez igazi előny, hiszen éppen emiatt tudja, hogyan állíthatja helyes pályára az ugyanerre vágyó versenyzőket.

„Amit mi az elmúlt öt-hat évben átéltünk, az brutális. Egyértelmű, hogy nem vagyok negyven pluszos művész, de sokrétű, intenzív tapasztalatot gyűjtöttem össze, legfőképpen a popszakma legmélyebb bugyraiban, a tűz kellős közepén, pont ott, ahova az összes versenyző szeretne eljutni. Én pedig szívesen adom majd át a tapasztalataimat” – mondta Valkusz Milán a Blikknek.

Majka lesz az X-Faktor egyik új mentora!

Majka is csatlakozni fog az X-Faktor mentoraihoz 2024. második felében, jelentette be Verebély Marcell, a műsor senior kreatív producere. „Majka több mint tíz éve a hazai könnyűzenei élet egyik állócsillaga, gyakorlatilag mindent elért és mindent tud erről a szakmáról.

Olyan szakmai tapasztalata van, amiért üzembiztosan érdemes lesz jelentkezni az X-Faktorba, hiszen ő lesz az egyik mentor, akivel majd együtt lehet dolgozni” – mondta Verebély Marcell.

A meglepetések azonban itt még nem értek véget, hiszen a közeli jövőben további két vadonatúj mentor kilétére is fény derül. Az állandóságot pedig Gáspár Laci képviseli majd, aki hetedik alkalommal is visszatér, hogy új társaival kutasson a tehetséges énekesek után.

Gáspár Laci 2024-ben is X-Faktor mentor

A tapasztalt mentor idén új mentortársakat kap maga mellé, így a versenyzők mellett az új kollegáit is támogatni fogja.

Az RTL legsikeresebb tehetségkutató műsora az X-Faktor 2024-es évada a megújulásról szól. Gáspár Laci azonban marad és hatalmas lelkesedéssel várja, hogy új társaival megkezdje a munkát. Hamarosan az is kiderül, hogy kik érkeznek Laci mellé és kik azok, akik idén mentorálják majd a tehetségeket.

A 2024-es X-Faktorba még várják a jelentkezőket, mert a győztes amellett, hogy beindíthatja zenei karrierjét, 36 millió forintot is hazavihet.
ű
Az X-Faktor 2024-es új időszámítása rengeteg meglepetést tartogat majd a tévénézők, a versenyzők és a mentorok számára, így érdemes lesz a következő hetekben is figyelemmel kísérni az X-Faktorról szóló híreket.