XIXO nyereményjáték 2024: Szurkolj és nyerj a XIXO-val

A XIXO 2024-ben indított nyári nyereményjátéka, a “Szurkolj és nyerj a XIXO-val”, 2024. május 6-tól július 14-ig tart. A játék során a résztvevők promóciós csomagolású XIXO termékeket vásárolhatnak, és a nyitófülben található kódot feltölthetik a www.xixojatek.hu weboldalon. A nyeremények között napi és heti ajándékok találhatók, valamint egy 10 millió forintos fődíj​​.

Vásárolj bármilyen promóciós XIXO terméket!
Őrizd meg a dobozról a nyitófület!
Töltsd fel a nyitófülön található kódot!
Nyerd meg az 5650 nyeremény egyikét vagy a fődíjat!

Xixo nyereményjáték 2024 kódfeltöltés

A promócióban részt vevő termékek közé tartozik a XIXO Cola, Cola Zero, Tutti Fruity, Tutti Fruity Apple, Tutti Fruity Cactus, Tutti Fruity Watermelon, Lemonade, Pink Lemonade és Orange​​.

Napi nyereményként többek között XIXO kulacsokat, focilabdákat, termék tálcákat, szurkolói pólókat és baseball sapkákat lehet nyerni. Heti nyeremények között Samsung TV, PlayStation 5, Xiaomi Roller és Decathlon vásárlási utalvány is szerepel​ (Xixó Játék)​​​.

A részvételhez nem kell mást tenni, mint megvásárolni a promóciós termékeket, és a kódokat feltölteni a megadott weboldalon, ahol további részletek is megtalálhatók.

XIXO nyereményjáték 2024 nyeremények

A játék ideje alatt a feltöltők között több mint 5000 darab nyereményt sorsolnak ki, amely során számos nyári slágerkiegészítőt lehet elnyerni: például XIXO focilabdát, XIXO baseball sapkát vagy XIXO szurkolói pólót. Ugyanakkor a nagy értékű heti nyereményekből sincs hiány: így például gazdára találhat Samsung TV, Playstation 5, Xiaomi Roller vagy egy 50 000 forintos Decathlon-utalvány.

A legszerencsésebb játékos pedig végül hazaviheti a XIXO nyereményjáték fődíját, azaz 10 millió forintot, mely átutalásra kerül a nyertes bankszámlájára a játék lezárását követően.