Youtube Klubrádió online élő adás most – Itt hallgathatod!

A Klubrádió Magyarország egyik legnépszerűbb rádiója, amely 1999 óta sugároz. A rádió fő profilja a vélemény- és hírműsor.

A Klubrádió 2021-ben elvesztette a budapesti FM 92.9-es frekvenciát, és azóta csak online, interneten keresztül hallgatható. A rádió azonban igyekszik megtalálni a helyét az online térben, és egyre több platformon érhető el.

A Klubrádió 2022. júliusában elindította a YouTube csatornáját, ahol élőben követhető az adás. A csatorna mára több mint 100 ezer feliratkozót számlál, és a műsorok rendszeresen több ezer megtekintést kapnak.

Hogyan nézheted a Klubrádió élő adását a YouTube-on?

A Klubrádió élő adását a YouTube csatornáján keresztül követheted. A csatorna főoldalán egy élő közvetítés található, amelyen követheted a rádió adásait.

A csatornán találhatóak a Klubrádió korábbi műsorai is, amelyeket visszanézhetsz. A műsorok között találsz hírműsorokat, beszélgetős műsorokat, zenei műsorokat, és még sok minden mást.

Ide kattintva éred el Youtube Klubrádió online élő adás most

Miért érdemes megnézni a Klubrádió élő adását a YouTube-on?

A Klubrádió élő adása számos előnnyel jár:

  • Kényelmesen, otthonodban követheted a rádió adásait.
  • Nem kell a rádiót nyitva tartanod, vagy a rádiófrekvenciát keresgélned.
  • A műsorokat visszanézheted, ha lemaradtál róluk.

Íme néhány tipp a Klubrádió élő adásához a YouTube-on:

  • Ha a telefonodon szeretnéd nézni az adást, akkor ajánlott, hogy Wi-Fi hálózathoz csatlakozz, hogy ne fogyjon el az adatkereted.
  • Ha a számítógépeden szeretnéd nézni az adást, akkor érdemes egy olyan böngészőt használnod, amely támogatja a YouTube élő adásait.
  • Ha a TV-den szeretnéd nézni az adást, akkor használhatsz egy Chromecastot vagy egy Apple TV-t.

Ha te is szereted a Klubrádiót, akkor ne hagyd ki az élő adást a YouTube-on!