Vasárnap zárult az idei Balaton Sound – képek

Véget ért a 2023-as Balaton Sound amely idén is hatalmas tömegeket vonzott Zamárdiba belföldről és külföldről egyaránt. A fesztivált idén 15. alkalommal rendezték meg és talán nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy jövőre is változatlanul dübörög majd a buli a Balaton partján. Sőt már az időpont is megvan, 2024-ben július 3-6. között kerül majd megrendezésre a nagyszabású fesztivál.

A Sound idén sok újítással várta vendégeit, ilyen volt például a ledfal háttérrel ellátott nagyszínpad, a drónshow vagy a tűzijáték, de ezek mellett a sport és szabadidős tevékenységekre is nagy hangsúlyt fektettek a szervezők.
A fesztivál indulásáról itt olvashatnak részletesebben,

Filutás Anna, a Sound projektvezetője elégedettséggel számolt be az idei Balaton Soundról.

A pandémiát követő tavalyi, visszatérő év után szerettünk volna erős megújulást hozni és azt hiszem ez maximálisan sikerült

mondta

A projektvezető úgy gondolja, hogy a megújult programok nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a koronavírus járvány okozta kihagyások óta második alkalommal megrendezett Balaton Sound kielégítse a bulizni vágyó fiatalokat.
Filutás Anna azt is elmondta, hogy hálásak Zamárdinak és a város lakosainak, hogy elfogadó magadartásukkal lehetővé teszik a fesztivál megrendezését.

Jöjjön néhány fotó a 2023-as Balaton Soundról.


Indexkép: Zamárdi, 2023. június 28. Fesztiválozók a Balaton Sound fesztivál nyitónapján Zamárdiban 2023. június 28-án. Négy napon át a világ legjobb DJ-i lépnek a színpadokra a Balaton-parti településen. MTI/Vasvári Tamás
Forrás: origo.hu, MTI