Halálos baleset történt az M5-ös autópályán kedd éjjel

Halálos kimenetelű baleset történt az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza térségében. – írja az MTI

Szalagkorlátnak ütközött és felborult egy kilenc embert szállító kisbusz az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 115-ös kilométernél, Kiskunfélegyháza közelében. A baleset, melyben egy személy életét vesztette, kedden 22:55 körül történt.

Az esetről a katasztrófavédelem is tájékoztatást adott ki, mely szerint a hivatásos tűzoltók kiérkezésüket követően áramtalanították a balesetben érintett járművet.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességben lezárták, ez idő alatt a rendőrök a forgalmat Kiskunfélegyháza felé terelték.

Halálos baleset történt az M5-ös autópályán kedd éjjel
Halálos baleset az M5-ösön – Fotó: MTI/Donka Ferenc

Ajánló, ezt olvasta már?


Kövesse az Imprexet Facebookon is!


Indexkép: Halálos baleset az M5-ösön – Kiskunfélegyháza, 2023. augusztus 9. Oldalára fordult román rendszámú kisbusz 2023. augusztus 9-ére virradó éjjel, miután szalagkorlátnak ütközött az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Kiskunfélegyháza közelében. A balesetben egy ember meghalt. MTI/Donka Ferenc
Forrás: MTI

    Köszönöm, hogy elolvastad a cikket. Az Imprex hírportál alapítója vagyok és jelenleg egyedül üzemeltetem a weboldalt. Jelenléteddel hozzájárulsz, hogy hírportálom növekedhessen és egyre több emberhez juthassanak el az Imprexen közzétett hírek.