Két autó és egy mentőautó karmabolozott a Ferihegyi repülőtérre vezető úton

Lezárták a Ferihegyi repülőtérre vezető utat, miután összeütközött két autó és egy mentőautó hétfő délelőtt az Üllői úton, a Határ úti metrómegálló közelében.írja az MTI

Hétfő delelőtt baleset történt az Üllői úton, amikor összeütközött két gépkocsi és egy mentőautó a Határ úti metrómegálló közelében.
A rendőrök a műszaki mentés idejére lezárták a Ferihegyi repülőtérre vezető út Határ úti felüljáró és a KÖKI Bevásárlóközpont közötti szakaszát – áll a közleményben.

Az útlezárás nem tartott sokáig, mostanra ismét zavartalanul haladhat a forgalom a Ferihegyi repülőtérre vezető út Határ úti felüljáró és a KÖKI Bevásárlóközpont közötti szakaszán, ahol a baleset történt. Az elsődleges információk, miszerint a balesetben nem sérült meg senki sajnos tévesnek bizonyultak, mivel a legfrissebb közlések szerint öt személy is serülést szemvedett. Az ő állapotukról jelenleg nincsenk információink.

Galéria:


Ajánló, ezt olvasta már?


Kövesse az Imprexet Facebookon is!


Indexkép: Két autó és egy mentőautó ütközött össze a fővárosi Üllői úton – Budapest, 2023. augusztus 14. Összeroncsolódott mentőautó és személygépkocsi az Üllői úton, a Határ úti metrómegálló közelében, ahol két autó és a mentőautó összeütközött 2023. augusztus 14-én. Az elsődleges információk alapján a balesetben nem sérült meg senki. MTI/Mihádák Zoltán
Forrás: saját tudás, Fotók: MTI

Az Imprex hírportál csupán 4 hete indult és már rendszeres, visszatérő olvasokkal büszkélkedhet. Ahhoz, hogy dinamikus növekedésünket fenntarthassuk, Önre is szükségünk van. Kövesse portálunkat közösségi média felületeinken is, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről.
Van egy érdekes sztorija, melyet megosztana velünk? Küldje el az Imprex szerkesztőségének és mi megírjuk.