Két baleset is történt az M1-en, nagy a torlódás

Baleset miatt jelentősen torlódik a forgalom az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Biatorbágy térségében – írja az MTI

A közlemény szerint a Biatorbágy térségében bekövetkezett balesetben két kamion és egy személyautó ütközött, ami miatt a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 18-as kilométernél a külső és a középső sávot le kellett zárni. A torlódás hatással van az M0-s autóútról érkező közlekedőkre is.

Lébény után szintén baleset miatt alakult ki forgalmi dugó. A 150-es kilométernél két személyautó karambolozott. Jelenleg minden sáv járható, azonban még mindig több mint tíz kilométer hosszan tart a kocsisor, amely a két baleset miatt alakult ki. Ez akár egy órával is meghosszabbíthatja az utazási időt.

A forgalmi akadály elkerülhető a lébényi és a mosonmagyaróvári csomópont között az 1-es főúton. Azonban helyenként ott is araszolnak a járművek, mivel sokan ezt az útvonalat választják a körülmények miatt – emelte ki az Útinform.


Ajánló, ezt olvasta már?


Kövesse az Imprexet Facebookon is!


Indexkép: A kiemelt kép csak illusztráció – Fotó: Pixabay
Forrás: MTI

Az Imprex hírportál csupán 4 hete indult és már rendszeres, visszatérő olvasokkal büszkélkedhet. Ahhoz, hogy dinamikus növekedésünket fenntarthassuk, Önre is szükségünk van. Kövesse portálunkat közösségi média felületeinken is, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről.
Van egy érdekes sztorija, melyet megosztana velünk? Küldje el az Imprex szerkesztőségének és mi megírjuk.