Hatalmas lángokkal égett egy tartálykocsi a 62-es főúton, Székesfehérvárnál, képek+videó

Vasárnap délután lángokba borult egy tartálykocsi a 62-es főúton Székesfehérvár térségében, az M7-es autópálya felüljáróján, ami miatt a teljes útszakaszt lezártákközölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség hivatalos honlapján.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tűzvészhez jelentős tűzoltói erőket irányítottak a helyszínre. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával azonnal megkezdték a lángok oltását.

A főút érintett szakaszát a 42-es kilométernél zárták le, hogy lehetőséget teremtsenek a helyszínelésnek és a műszaki mentésnek. Az Útinform figyelmeztetően közölte honlapján, hogy a közeli területeken torlódásokra kell számítaniuk az autósoknak.

Szinte hihetetlen, de a sofőr nem sérült meg, sőt további sérültekről sincsenek információink.

A Seregélyesi úton történt hatalmas lángcsóvával járó robbanás futótűzként járta be a közösségi médiát is, ahol baleset figyelő csoportokban tájékoztatták egymást az emberek az aktuális helyzetről. A következő elképesztő képek az M7-M1 autópálya figyelő csoportból származnak.

Galéria:

Az alábbi felvételeket a deltahirek.hu tette közzé Youtube csatornáján. Jól látható, ahogyan az elképesztő méretű lángok a magasba emelkednek.

Forrás: Delta Hírek Youtube csatornája

Ajánló, ezt olvasta már?


Kövesse az Imprexet Facebookon is!


Indexkép: Facebook/M7-M1 autópálya figyelő/Kiss Gábor
Forrás: MTI
, Delta Hírek Youtube csatornája

Az Imprex hírportál csupán 4 hete indult és már rendszeres, visszatérő olvasokkal büszkélkedhet. Ahhoz, hogy dinamikus növekedésünket fenntarthassuk, Önre is szükségünk van. Kövesse portálunkat közösségi média felületeinken is, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről.
Van egy érdekes sztorija, melyet megosztana velünk? Küldje el az Imprex szerkesztőségének és mi megírjuk.