Kigyulladt egy étterem a II. kerületben, a Széll Kálmán téren

Tűz ütött ki egy II. kerületi vendéglátóhely konyhájában, Budapest szívében, a Széll Kálmán téren. A lángokat a fővárosi hivatásos tűzoltók és a rózsadombi önkéntes tűzoltók sikeresen megfékezték. – közölte a katasztrófavédelem szombaton az MTI-vel

A közleményből az is kiderült, hogy a tűz a mintegy száz négyzetméteres épület tetőszerkezetére is átterjedt. Az étteremben 40-50 vendég tartózkodott akik közül szerencsére mindenki sértetlenül el tudta hagyni az épültet még a tűzoltók kiérkezése előtt.

Mint kiderült, a tűzben egyébként a Pingrumba étterem volt érintett, mely Facebook oldalán technikai hibákra hivatkozva jelentette be zárva tartását.

Technikai okok miatt ma ZÁRVA tartunk. Köszi a megértést!áll az étterem Facebook bejegyzésében


Ajánló, ezt olvasta már?


Kövesse az Imprexet Facebookon is!


Indexkép: A kiemelt kép csak illusztráció – Fotó: Pixabay
Forrás: MTI

Az Imprex hírportál csupán 4 hete indult és már rendszeres, visszatérő olvasokkal büszkélkedhet. Ahhoz, hogy dinamikus növekedésünket fenntarthassuk, Önre is szükségünk van. Kövesse portálunkat közösségi média felületeinken is, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről.
Van egy érdekes sztorija, melyet megosztana velünk? Küldje el az Imprex szerkesztőségének és mi megírjuk.
    Köszönöm, hogy elolvastad a cikket. Az Imprex hírportál alapítója vagyok és jelenleg egyedül üzemeltetem a weboldalt. Jelenléteddel hozzájárulsz, hogy hírportálom növekedhessen és egyre több emberhez juthassanak el az Imprexen közzétett hírek.