Holttestet találtak Budapesten a Klauzál téren, gyilkosság történhetett

Meggyilkolt ember holttestére bukkantak a budapesti Klauzál téren csütörtökön, éjfél után. – írja az MTI

A rendőrség police.hu oldalán feltüntetett közleményben azt írták: “Az elsődleges adatok alapján az egyelőre ismeretlen személyazonosságú férfi halálát idegenkezűség okozhatta, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen”


Frissítés:
A telex információi szerint a rendőrség alig 11 óra alatt azonosította és elfogta a feltételezett elkövetőt. A lap arról is beszámolt, hogy a gyilkossággal gyanúsított férfit 11 óra 35 perckor a Rákóczi téren kerítették kézre a rendőrök. A feltételezett gyilkos elszámoltatása jelenleg is zajlik.


Az esetről további információk láttak napvilágot, melyekről ebben a cikkünkben számoltunk be!


Ajánló, ezt olvasta már?


Kövesse az Imprexet Facebookon is!


Indexkép: Meggyilkolt ember holttestére bukkantak a Klauzál téren – Budapest, 2023. augusztus 10. Rendőrségi paraván a budapesti Klauzál téren 2023. augusztus 10-én, ahol éjszaka meggyilkolt ember holttestére bukkantak. Az elsődleges adatok alapján az egyelőre ismeretlen személyazonosságú férfi halálát idegenkezűség okozhatta, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen – írta a rendőrség a honlapján. MTI/Mihádák Zoltán
Forrás: MTI
, telex.hu

Az Imprex hírportál csupán 4 hete indult és már rendszeres, visszatérő olvasokkal büszkélkedhet. Ahhoz, hogy dinamikus növekedésünket fenntarthassuk, Önre is szükségünk van. Kövesse portálunkat közösségi média felületeinken is, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről.
Van egy érdekes sztorija, melyet megosztana velünk? Küldje el az Imprex szerkesztőségének és mi megírjuk.