Saját fia szúrhatta halálra édesanyját egy XVI. kerületi lakásban

Halálra szúrtak egy 58 éves nőt a XVI. kerületi Fertály utca egyik lakásában, a gyilkosságot feltételezhetően az áldozat fia követte el. – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

A közlemény szerint reggel 5 óra 30 perckor érkezett a bejelentés, hogy egy asszonyt megszúrtak. Az 58 éves áldozat olyan súlyos sérüléseket szemvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
A feltételezett elkövetőt, az áldozat 24 éves fiát a helyszínen elfogták. A rendőrségi közleményből az is kiderült, hogy az elkövető magát is megsebezte, ezért őt rendőri kísérettel korházba szállították. Elszámoltatására az ellátást követően kerül majd sor.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett miatt indított nyomozást.


Ajánló, ezt olvasta már?


Kövesse az Imprexet Facebookon is!


Indexkép: Meggyilkolta anyját egy férfi Budapesten – Budapest, 2023. augusztus 14. Bűnügyi helyszínelő a főváros XVI. kerületében 2023. augusztus 14-én, ahol halálra szúrtak egy nőt a Fertály utca egyik lakásában. A rendőrök a feltételezett elkövetőt, az áldozat 24 éves fiát – aki magát is megsebezte – a helyszínen elfogták. MTI/Mihádák Zoltán
Forrás: saját tudás, Fotók: MTI

Az Imprex hírportál csupán 4 hete indult és már rendszeres, visszatérő olvasokkal büszkélkedhet. Ahhoz, hogy dinamikus növekedésünket fenntarthassuk, Önre is szükségünk van. Kövesse portálunkat közösségi média felületeinken is, hogy ne maradjon le a legfrissebb hírekről.
Van egy érdekes sztorija, melyet megosztana velünk? Küldje el az Imprex szerkesztőségének és mi megírjuk.
    Köszönöm, hogy elolvastad a cikket. Az Imprex hírportál alapítója vagyok és jelenleg egyedül üzemeltetem a weboldalt. Jelenléteddel hozzájárulsz, hogy hírportálom növekedhessen és egyre több emberhez juthassanak el az Imprexen közzétett hírek.